Új X-PAD Ultimate terepi szoftver

Régi vágyunk már, a terepen nagy méretű kijelzővel és komoly teljesítménnyel rendelkező vezérlő eszközök használata. Eljött az idő, hogy végre minden előnyét kihasználva, Android készülékeket is munkára fogjunk, terepi feladatainkhoz.

 

Már rég nem alkalmas mérőállomásának, GNSS vevőjének tudása a feladatai elvégzéséhez, de nem szándékozik újat vásárolni?

 

  

 

Probálja ki az új X-PAD ULTIMATE szoftvereket!

 

  

 

Android TAB 6" - 8" terepre felkészítve.

 

Ha nem alkalmas vaqy már elavult terepi szofvere az elvégzendő feladatok megoldásához, próbálja ki az X-PAD Ultimate és az X-PAD Construction megoldásokat. Nem fog csalódni!

 

X-PAD Ultimate - Geodéziai felmérési és kitűzésin feladatokhoz, soha nem látott CAD funkciókkal, eddig nem tapasztalt egyszerűséggel! Konfigurálhatjuk mérőállomáshoz (akár robot műszerhez) és GNSS vevőhöz egyaránt.

X-PAD Construction - Építőipari kivitelezési feladatokra specializált modul, mely alkalmas professzionális CAD szerkesztési és bármilyen kitűzési feladatra.  Gyorsan és egyszerűen összeállíthatjuk munkáinkat, melyeket láthatunk dátum szerint naptárba rendezve vagy GoogleMap térképen.

 

Régi vágyunk teljesült azzal, hogy mára elérhetőek a nagy méretű kijelzővel és komoly teljesítménnyel rendelkező vezérlő eszközök. Itt az idő, hogy végre minden előnyét kihasználva, cserélje le régi, korszerűtlen WinMobile terepi vezérlőjét Android készülékre.

  

Szinte bármilyen eszközhöz!

Újdonságok

Zenith60 ...

földmérőknek

Zenith60 GNSS vevő (IP68) Dőlés-szenzoros (IMU) GNSS technológia, mely kalibrációm...

Zenith40 ...

földmérőknek építőipari készülék

A Zenith40 GNSS vevő a Novatel élvonalbeli technológiájával felvértezett, a PPP me...

Új Zoom95...

földmérőknek

Az új GeoMax robot mérőállomások megjelenésével tovább szélesedett a korszerű CAD ...

Zenith16 ...

földmérőknek

A Zenith16 GNSS vevő egy költséghatékony befektetés, amely garantálja a megbízható...