GeoMax Picpoint technológia földmérőknek építőipari készülék

Galéria

PicPoint technológia – ragadja meg a valóságot, korlátok nélkül!

 picpoint

A PicPoint módszerrel Ön könnyedén tud közvetlenül megmérni olyan pontokat a terepen, melyeket hagyományos GNSS technológiával nem lenne képes. Ilyenek lehetnek épület homlokzati pontok, vagy olyan objektumok melyek elérése körülményes vagy lehetetlen.

Ez a technológia a GNSS mérést kombinálja az antennarúdon rögzített PicPoint kamera által készített digitális felvételekkel. Az Android operációs rendszerű tableten futó innovatív X-PAD terepi alkalmazás, fotogrammetriai elvek alapján határozza meg az adott pontot és teszi lehetővé azzal CAD műveletek végrehajtását, illetve olyan COGO számítások elvégzését, mint a terület,- vagy távolságszámítás. Természetesen, a megmért pont megjelenik a mérőképen, így téve lehetővé Önnek a mérési eredmények közvetlen, vizuális ellenőrzését. Ha esetleg terepen le is kell mondania néhány pont megméréséről, ezt az irodában később pótolhatja.

Rugalmas felhasználhatóság

A PicPoint valamennyi GeoMax GNSS-hez alkalmazható, ide értve a Zenith15, Zenith25 Pro és Zenith35 Pro vevőket.

Terepálló eszköz

A PicPoint víz,- por és rázkódásálló kiépítés.

Egyszerű használat

A jól áttekinthető, letisztult munkamenetnek, valamint a teljesen integrált X-PAD szoftvernek és grafikus nézetének köszönhetően a PicPoint akár teljesen kezdők számára is könnyű használatot biztosít.

 

Kombinált képalkotás

A felmérések az antennarúdra rögzített PicPoint kamerából származó mérőképekkel kiegészítve, minden egyes pontot átláthatóvá és egyértelművé tesznek.

Műszaki információk

Hatótávolság: max. 25 m
Megbízhatóság:
            Relatív: 5 mm
            Abszolút: 5cm
Felbontás: max. 18 Mp
Akkumulátor: kb. 350 kép készítéséhez
Súly: 160 gramm


Videó