GeoMax Zenith 25 PRO GNSS RTK Rover vevő - IP68 földmérőknek építőipari készülék

Galéria

A Zenith25 GNSS PRO vevő a legkorszerűbb technológiákkal felvértezve, kiváló teljesítményt nyújt a terepi mérésekhez. A megbízható és robosztus GNSS összeállítás “dolgozik ha kell” – szélsőséges körülmények között is.

 

 

A Q-Lock™ technológia nagy biztonsággal képes követni az összes látható műholdat és közben rendszeres, független ellenőrzéseket végez annak érdekében, hogy még kihívást jelentő környezetben is (beépített terület, nagy lombozat) probléma mentesen működjön.

A Zenith25PRO GNSS vevő képes észlelni a GPS, GLONASS, GALILEO és a BEIDU jeleket egyaránt (Galileo és Beidu license opcionális), így hosszú időre hatékony társa lehet a mindennapi munkái során!

A vevő hihetetlenűl masszív, kibírja a 2 méter magas antennabottal történő felborulást és a teljes elmerülést a víz alatt (IP68).

A beépített 3,7G (GSM/GPRS/UMTS) modemnek köszönhetően, bármilyen környezetben alkalmas az NTRIP technológia kiszolgálására, az integrált GSM antennának köszönhetően megbízható és biztonságos működést tesz lehetővé.

 

Quick-FIX - Inicializálás zavart, problémás észlelési környezetben:

A lombos erdei környezet illetve a beépített területek esetén tipikus probléma az inicializálási idő megnövekedése illetve a lebegő megoldások gyakori előfordulása. A GNSS gyártók számos eltérő módszert alkalmaznak, hogy az észlelések során minél nagyobb számban FIX pozíció számítást lehessen elérni. A környezeti feltételek és a különböző légköri problémák (elsősorban az ionoszférikus hatások) nagyfokú bizonytalanságot jelentenek a pozicionálásban, ennek elenére egy korszerű eszköztől megkövetelhető, hogy képes legyen megbírkózni ezzel, adjon hatékony megoldást az inicializálási problémákra. A GeoMax Zenith25 GNSS vevő képes a fenti környezetben, a leírt problémák között is nagy számban Quick-FIX inicializálást végezni, mely lényegesen megbízhatóbban szolgáltat 10-20 cm nagyságrendű pozíciót mint a lebegő megoldások vagy mint az átlagos paraméterekkel rendelkező GNSS  eszközök.

 

 

 

 

 

 

 

Operációs rendszer

Win_CE

Win_CE

Win_CE

Android

Képernyő méret

3,5”

3,5”

3,5”

7”

Terepi szoftver

Carlson SurcCE

GeoMax FieldGenius

X-PAD Survey

X-PAD Survey Android

CAD funkciók

Igen

Igen

Igen

Igen

Felület & Térfogat

Igen

-

Igen

Igen

Szintvonal készítés

Igen

-

Igen

Igen

Monitoring

-

-

Igen

Igen

 Amennyiben szeretne rendszeresen információkat kapni a GeoMax termékekkel kapcsolatban, iratkozzon fel hírlevelünkre!