GeoMax Zenith10 és Zenith20 GNSS vevők földmérőknek

Galéria

A GeoMax Zenith10 és Zenith20 GNSS vevők alkalmasak bármilyen felmérési, kitűzési feladatra, felkészíthetőek statikus vagy kinematikus mérésekhez, alkalmazhatóak bázis illetve rover üzemmódben, integrált GSM és UHF modemmel is rendelhetőek. Mindkét vevő képes GPS és GLONASS jelek észlelésére, a Zenith20 emelett támogatja a Galileo adatok fogadását.

 

Teljes mértékben integrált GNSS vevő konstrukciók

A Zenith10 és Zenith20 vevők tökéletesen integrált műholdas helymeghatározó rendszerek. Csupán két fő összetevőből állnak, a GNSS vevő és antenna valamint a terepi számítógép (vezérlő). A teljesen kábel mentes megoldás, könnyű és egyszerűen öszeállítható, akár bázis vevőként állványon, akár rover vevőként antennaboton helyezzük üzembe, akár egy teljes napi munkavégzéshez.

 

Masszív, sokoldalú terepi vezérlők

A PS336 vezérlő egy sokoldalú, kompakt eszköz, mely elég megbízható bármilyen terepi feladat elvégzéséhez. Windows Mobile oprációs rendszerrel, alfanumerikus billentyűzettel, funkció gombokkal és kiválóan látható érintőképernyővel rendelkezik. A bővíthető memóriának és a Bluetooth valamint Wifi komunikációnak köszönhetően nincsenek korlátai a szerteágazó alkalmazási lehetőségeknek.

 

Terepi szoftverek

A zenith10 és Zenith20 vevők nyitottak szinte bármilyen operációs rendszerű terepi vezérlővel történő kommunikációra és együttműködésre. Támogatják a Windows Mobile alapú szoftvereket (GeoMax FieldGenius7, Carlson SurvCE), melyek teljes értékű, intuitiv alkalmazások kifejezetten terepi feladatokhoz.

 

Új utakon - X-PAD Survey for Android

Teljesen új szoftveres megközelítés az X-PAD Survey terepi szoftver, mely Android operációs rendszerrel rendelkező készülékeken használható, kiaknázva az Android nyújtotta lehetőségeket. A nagy méretű érintőképernyő, a kiváló láthatóság és a különböző integrált senzorok, számos új lehetőséget biztosítanak a hatákony és valóban korszerű munkavégzéshez.