Zenith35 Pro GNSS vevő (IP68) földmérőknek

Galéria

Zenith35

 

A követett műholdrendszerek széles köre, az adatátviteli lehetőségek változatossága egyetlen zárt házba integrálva teszik egyszerűen azzá a Zenith35 Pro vevőt, ami valójában - egy olyan GNSS vevő, amely "dolgozik, amikor kell"!

  

Hibamentes mérőtárs

 

A Zenith35 Pro nem hibázik és azt sem hagyja, hogy Ön hibázzon! A hagyományosan tárolt megbízhatósági mérőszámok mellett kijelzésre, illetve jegyzőkönyvezésre kerül az antennarúd ferdesége, illetve a kompenzáció mértéke.

 

Hatékony kommunikáció mind az égiekkel, mind a földiekkel

 

Az 555 csatornás, több-konstellációs és több-frekvenciás eszközt a piacvezető NovAtel® technológia támogatja. Dolgozzon bármilyen módszerrel terepen, a Zenith35 Pro bármely RTK adatátviteli kombinációra és megoldásra képes eszköz!

 

Terepálló, mégis könnyű

 

Nagy tudású, kis súlyú és zárt, mégis nagyfokú terepállóság jellemzi. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az IP68-as por,- és vízállósági besorolása!

Általános műszaki adatok

GeoMax X-POLE megoldás

 

X-Pole – mikor a Mérőállomás és a GNSS technológia egyesül

Dolgozzon Robot mérőállomásával és GNSS vevőjével egyszerre, egy időben, mindkét rendszer előnyeit egyesítve! A GeoMax X-Pole megoldása jelentősen megnöveli a teljesítményét és rugalmasságát a munkaterületen. Az X-Pole zökkenőmentes integrációja a kezelőszoftverébe lehetővé teszi a váltást a két mérési módszer között terepen.

 

2 módszer, 1 gomb

Váltson egyszerűen egy gombnyomással mérőállomásról GNSS módra, ha nem tud valahol pontokat mérni vele, pl. a korlátozott összelátás miatt! Ezek megmérése után, kapcsoljon vissza mérőállomásra! Így roppantul megnöveli rendszere hatékonyságát, hiszen kiküszöböli a nehézkes és időigényes átállást a mérőállomással egy újabb pontra.

 

Rugalmas alkalmazhatóság

Kombinálhatja valamennyi GeoMax GNSS műszerrel, legyen akár Zentih15, Zenith25Pro, vagy Zenith35 Pro vevője.

 

Egyszerű kezelhetőség

Az X-PAD szoftver grafikus felületével, egyértelmű, követhető munkafolyamataival a bele integrált X-Pole megoldással nagyban egyszerűsíti a mindennapi munkavégzést.

 

 

Prizmakövetés

A Zoom90 Track360 funkciója teszi lehetővé a mozgó prizma követését. Jelvesztés esetén, az X-Pole megoldás azonnal megtalálja a prizmát, a tetejére rögzített GNSS vevőből származó koordináták alapján.

 

https://youtu.be/Vg4TyPcc_mc

 

Fontos jellemzők

 

  • Egyidejű Mérőállomás & GNSS mérés, álláspont létesítés közben
  • Váltás mérőállomásról GNSS módba, egyetlen gombnyomással
  • Mérőállomás & GNSS mérések rögzítése egyetlen adatbázisban
  • Moduláris megoldás, melyhez választható bármilyen Zenith15/25Pro/35Pro GNSS vevőjével
  • Rugalmas frissítési lehetőségek mind a Robot mérőállomás, mind a GNSS rendszer számára

 

 Lábléc


Videó